Main menu

Afgelopen weekend stonden de meeste competitieteams van TC Baarle voor de laatste competitiewedstrijden van de KNLTB najaarscompetitie 2021 op de tennisbaan. Benieuwd naar de uitslagen en verslagen van afgelopen weekend? Lees dan snel verder.

Vrijdagavond
Heren
Baarle 1 – Alphen 1 (1 – 3)
Gilze 1 – Baarle 2 (0 – 4)

Dames
Tilburg 3 – Baarle 1 (4 – 0)

Gemengd
Baarle 2 – Raoktum 1 (1 – 3)
De warande 4 – Baarle 3 (4 – 0)
Baarle 4 – Oirschot 1 (2 – 2)
Helaas kon TC niet compleet aan de wedstrijd beginnen, het coronavirus speelde Marianne en Geert-Jan teveel parten. Maar de overgebleven teamleden hadden alles gegeven voor een goed resultaat. Aan het einde van de avond worden de punten echter eerlijk verdeeld. 2-2.

Dames dubbel met Judith en Marianne van T. hadden een wat moeilijkere start. De dames moesten nog wat aan elkaar wennen. Oirschot ging dan ook met 4-6 met de eerste set aan de haal. In de tweede set was de samenwerking al een stuk beter en die werd dan ook met 6-3 gewonnen. En ook in de daarop volgende super tiebreak trok TC aan het langste einde. Deze werd met 10-5 gewonnen. De heren dubbel met Bart en Jos werd ook een titanen strijd. Ze stonden al snel met 0-3 achter. Gelukkig konden beide heren hierna beter reageren op de harde slagen van de tegenstander. Ze knokten zich terug tot 6-6 waarna een tiebreak gespeeld moest worden. Deze ging helaas verloren. Echter in de tweede set werd het goede spel van TC gecontinueerd en deze set werd dan ook met 6-4 gewonnen. Hier dus ook een super tiebreak om uit te maken wie de wedstrijd zou winnen. In deze tiebreak had Oirschot net wat meer geluk en won dan ook met 7-10. Halverwege dus een 1-1 stand.

Na de koffie en koeken mocht Bart samen met Marianne van T. de baan betreden. Beide hadden onderling een goede verstandhouding van begin af aan en de eerste set was dan ook een mooie prooi voor TC. Het werd 6-3. In de tweede set konden Bart en Marianne het goede spel vasthouden en door elkaar telkens goed te steunen en aan te moedigen werd ook de tweede set gewonnen. Dit keer met 6-4. Nieuwe tussen stand 2-1 voor TC Baarle.

In de andere mix mochten Judith en Jos aan de bak. De eerste set liep voortvarend en TC liep dan ook snel uit naar een 6-2 overwinning. Wederom bleek maar weer eens dat tennis ook een mind spelletje is. Judith en Jos kwamen met 1-5 achter te staan. Daarna werden beide ruggen gerecht en punt voor punt werd de achterstand ingelopen. Ze kwamen terug tot 6-6 waarna een tiebreak de beslissing moest brengen en deze tweede set. Helaas voor ons ging deze naar Oirschot waardoor er dus alweer een super tiebreak aan de pas moest komen om uit te maken wie de wedstrijd uiteindelijk ging winnen.

De super tiebreak ging goed gelijk op maar halverwege konden Judith en Jos toch een gaatje slaan. Bij 9-6 kregen ze enkele matchpunten maar konden het maar niet afmaken. Uiteindelijk werd de super tiebreak met 13-15 gewonnen door Oirschot. Hierdoor werd het dus een 2-2 gelijke stand.

Na 7 leuke tennis vrijdag avonden zijn we als team en de middenmoot van onze poule geëindigd. Op 26 november a.s. nog een gezellige after tennis competitie avond, als de nieuwste corona maatregelen dit toestaan dan.

Zaterdag
Gemengd
Son en Breugel 1 – Baarle 1 (niet gespeeld)