Main menu
Tennisbal en racket

Hoofdsponsor TC Baarle

drukkerij de jong

 

Ga jij ook naar de jumbo voor je boodschappen?

Spaar dan tijdens de actieperiode van 4 oktober t/m 21 november 2023 je duiten voor TC Baarle.

De vereniging is je dankbaar voor je steun!

Foto filmpje TC baarle

Werkwijze:

Bij het doen van boodschappen bij Jumbo Bart en Katja de Bresser, ontvang je als klant, vanaf een bepaald bestedingsbedrag, 1 stemduit.

De stemduit bevat een unieke code die gescand kan worden bij de scanzuil in de winkel, of online thuis ingevoerd kan worden. Hierbij kun je vervolgens je vereniging selecteren, waardoor deze 1 duit krijgt toegewezen. Dit jaar zie je op het tussenstand overzicht dus GEEN geldbedrag maar het aantal gespaarde duiten.

Als mensen de duit niet willen scannen, kunnen ze deze ONGESCAND in de stembus van TC Baarle stoppen. Deze stembussen staan in de winkel bij de stemzuil. Wij als TC Baarle kunnen dan op een later tijdstip deze stemduiten zelf scannen of invoeren.

Jumbo Bart en Katja de Bresser stelt een bedrag van Euro 10.000,00 beschikbaar voor deze actie. Dit bedrag wordt aan het einde van de actie verdeeld op basis van stemming en actieve deelname. Dus hoe meer stemduiten TC Baarle krijgt, hoe meer geld wij uit deze pot ontvangen.

Extra duiten verdienen:

Er is een promo filmpje gemaakt die we plaatsen op de site en social media van TC Baarle. (Hiervoor krijgen we al extra geld). Belangrijk voor deze actie is dat zoveel mogelijk mensen het zien op social media. Dus mensen ga dit filmpje liken en delen!

Om extra duiten te kunnen verdienen “tag” je Jumbo in je tekstbericht door @jumbobaarlenassau te typen en vermeld ook het onderwerp van je post: #deeljeduit.

Hoe groter het bereik van onze posts, des te meer klanten we mogelijk naar onze stembus leiden en des te meer duiten we kunnen verzamelen.

Wij als bestuur van TC Baarle hopen op jullie medewerking. Doe in deze periode je boodschappen bij de Jumbo in Baarle-Nassau en schenk de gespaarde duiten aan onze vereniging.

Alvast onze dank hiervoor.

Bestuur TC Baarle